Termál Hotel Gara Gyógyszálló
 
Típus: Termál hotel
Cím: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 92.
Tel.: (+36) 66/590-230, 66/590-231
Fax.: (+36) 66/590-239
Email:

A négyszintes Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda a magyarországi idegenforgalmi palettán sokszínűségével és funkcionalitásával tűnik ki.
Az épület építészeti megoldásai, belső berendezése, a modern elemek és a klasszikus elegancia ötvözete emberközpontúságot tükröz.

Közvetlenül a Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda mellett található a térség egyik legszínvonalasabb, gyógyvízzel, feszített víztükrű úszómedencével ellátott fürdője. A fürdő nátrium-hidrogénkarbonátos vize mozgásszervi és egyes nogyógyászati panaszok gyógyítására is alkalmas.

 

A szálloda patkó alakú belső udvarában kialakított úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medencéiben a szálloda vendégei házon belül is hódolhatnak a kikapcsolódásnak, az aktív pihenésnek és a gyógyulásnak.
A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda a szellemi, fizikai felfrissülést keresők részére kitűnő szolgáltatásokat nyújt és fakultatív programok széles választékát kínálja.

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda nemcsak a pihenni szándékozóknak áll rendelkezésére, hanem megfelelő infrastrukturális lehetőségeivel vállalati konferenciák, rendezvények és tréningek lebonyolítására is alkalmas.

„Négy csillagos minőség, három csillagos áron”
A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda az Alföld délkeleti, Békés-megye északi határán a Sárrét egyik legrégebbi településén, Füzesgyarmaton található.
A településről szóló elsőírásos emlék 1210-ből származik, de az ásatások alapján feltehető, hogy már a honfoglalás korában is laktak ezen a területen.
Füzesgyarmatot elsősorban csodálatos gyógyvíze, gyógyvizesstrandja, immár hagyományos megrendezésre kerülő Füzesgyarmati Lovasnapok, kulturális és szabadidős programok, valamint a sárréti emberek életmódját bemutató tájház teszi vonzóvá és kiemelkedő idegenforgalmi célponttá.
A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda mindössze 76 km-re található a dinamikusan fejlődő Debrecentől, melynek repülőtere nemzetközi járatokat is fogad.
Vendégeink kellemes időtöltését szolgálják: úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medence, nyolc személyes pezsgőfürdőkád, szauna, szolárium, kondicionálóterem, biliárd-rex-, asztalitenisz-, , műanyag borítású teniszpályák, és egyéb szabadidős sportok.

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda területén kívüli lehetőségek a szabadidő eltöltésére: sporthorgászat, vadászat, lovaglás, sétakocsikázás, folklór-programok.


Fürdők, strandok a közelben
Kastélypark Fürdő Füzesgyarmat

Képek
<< Vissza