Megújult a Szentesi Üdülőközpont!

A Szentesi Üdülőközpont 85 éves múlttal rendelkező fürdő, mely évről évre bővül. Kezdetben egy 50 méteres medence (1931) szolgálta a vendégek és sportolók kikapcsolódását és szórakozását. Később a fürdő bővült egy 33 méteres medencével (1972), egy 25 méteres medencével (1985), egy csúszdával, egy gyermekmedencével és egy meleg vizes termálmedencével (2001-2003).

 

A Szentesi Üdülőközpont különlegessége, hogy a fürdő területéről közvetlen átjárás nyílik a fürdőhöz tartozó üllőházakhoz és kempinghez. 2013 és 2015 között újabb beruházási hullámnak köszönhetően további fejlesztések valósultak meg, mely kapcsán egy fedett 50 méteres medencével, egy élmény- és wellness részleggel és egy szauna parkkal bővült a Szentesi Üdülőközpont.
Az elmúlt évben a Szentesi Üdülőközpont nagy figyelmet fordított a zöld terület ápolására, gondozására és virágosítására. A parkosítás mellett a fürdő törekedett a terület vendég-centrikus kiszolgálásra, a területet napozóbútorokkal szerelt fel, továbbá a napozás szerelmeseinek egy külön napozóterasz is kialakításra került.
A kemping és üdülőházak népszerűek sportolók, edzőtáborozók és családok körében. Több visszatérő külföldi turista látogat a kempingbe, hazai és külföldi vízilabda csapat, családos pihenni és fürdőzni vágyó vendég látogat a Szentesi Üdülőközpontba.
2016-ban gyermekek részére szórakozást nyújtó szolgáltatással bővül a fürdő kínálata, ilyen például a, vízi dodzsem, air ball, KRESZ pálya, továbbá kisgyermekes családok részére biztosít nyugalmat a baba-mama szoba és a pihenő helyiség.

 

További képek

<< Vissza