Mórahalmon indul a strandszezon!

Május elsejével a legtöbb magyarországi fürdőben elindul a strandszezon. Mórahalmon sincs ez másképp. Az úszómedence vadonatúj sátorfedését már lebontották és a szabadtéri medencék szinte mindegyike üzemelni fog a munka ünnepére. Az időjáráson kívül semmi sem szabhat gátat a tavaszi strandolásnak.

 

 

Bizonyára sokan örülnek annak, hogy ilyen korán beköszöntött a jó idő. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei közül nagyon sokan sütkéreztek a tavaszi napsütésben. Sajnos május elseje idén vasárnapra esik, de a pünkösdi hosszú hétvégére a koktélbárral, pezsgőágyakkal, masszázselemekkel és hullámgömbbel ellátott rendezvénymedence is csatasorba áll. Ez a fürdő egyik legkedveltebb strandmedencéje, ahol gyerekek, fiatalok, apukák és anyukák is egyaránt jól szórakoznak – meséli Berta Zsolt a fürdő marketing vezetője.

Tavaly decemberben vehették igénybe a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei a sátorral befedett szabadtéri nagymedencét. A téliesített úszómedence azonnal a vendégek új kedvence lett a téli hónapokban. A kellemes víz-, és levegő hőmérsékletnek köszönhetően nagyon sokan úsztak a feszített víztükrű 33,3 méter hosszú medencében. A tél azonban gyorsan elröppent, a sátorfedést április közepére elbontották és megfelelő módon elraktározták a következő téli szezonra. A többi szabadtéri medencét is ütemezetten megnyitották és a fürdő zöld felületei is megszépült. Májussal tehát visszavonhatatlanul kezdetét veszi a strandszezon.

Egész májusban az anyukáknak – és természetesen ezzel együtt a gyerekeknek – kedveznek Mórahalmon. Hétköznap a kölyök vagy diákjegy vásárlása mellett a gyerekekkel érkező anyukáknak csupán 500 Ft lesz a belépőjegy.
A pünkösdi hosszú hétvégére készülve hosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket. Május 12-től 15-ig egészen este tíz óráig fürdőzhetnek a strandolni vágyók.
Május utolsó hétvégéjén a gyerekeké a főszerep, hiszen családi és gyereknapi programokkal készülnek. A garantált kánikulához időzítve június első hétvégéjén szezonnyitó strandpartival köszöntik a nyarat.

 

 

<< Vissza